Hos Mentrax samarbejder vi med

+20 kommuner

Læs mere om vores kommuner som vi samarbejder med og høre mere om hvordan de oplever deres partnerskab med Mentrax.

" Det der har fungeret rigtig godt for os i vores akutte samarbejde, er at I først og fremmest er så hurtige til at rykke ud, og at I kan se løsninger frem for begrænsninger... "

— Leder, Københavns kommune

Københavns kommune logo

” Overordnet er vi jo rigtig glade for at samarbejde med jer, og jeg har efterhånden brugt jer en del gange nu, og meget i det akutte.

Det der har fungeret rigtig godt for os i vores akutte samarbejde, er at I først og fremmest er så hurtige til at rykke ud, og at I kan se løsninger frem for begrænsninger, forstået på den måde, at I er med på at de akutte opgaver vi ofte står i kalder på noget særligt. I har været gode til at finde ’de rigtige’ mennesker til opgaven, og jeg har set at det er dygtige medarbejdere I har og som arbejder med de opgaver som vi har stillet jer. Det er også noget vi hører fra de borgere i har arbejdet med, at de er glade for jer, at der er tillid og at de føler at de bliver behandlet godt.

Jeg har jo mest haft glæden af jer i det akutte, og så også på lidt længere sigt i en sag, vores storfamilie som I jo er kommet på. Men i forhold til det akutte, så er i meget fleksible, og I giver rigtig gode tilbagemeldinger og er gode til at sætte både kort/og langsigtede mål.
Ja, jeg vil anbefale Mentrax til andre. “

Gentofte kommune logo

" Jeg har oplevet med alle dem jeg har været i kontakt med, at der har været en høj faglighed, samtidig med fede personligheder. Jeg vil klart anbefale Mentrax til mine kollegaer, både i og udenfor kommunen... "

— Sagsbehandler, Gentofte Børn og Familie

” Jeg har faktisk kun gode ting at sige om jer og Mentrax. Jeg har oplevet med alle dem jeg har været i kontakt med, at der har været en høj faglighed, samtidig med fede personligheder som er mindst lige så vigtigt i arbejdet med mennesker. Ift. det lavpraktiske har jeg været særlig glade for jeres statusbeskrivelser, da de har taget højde for de mål der arbejdes med, og ikke 117 andre ting (udover det der er relevant, i arbejdet med målene). Det viser for mig, at I arbejder meget målrettet ift. den opgave der bliver ”bestilt”. Dertil kommer, at I altid også gør dén tand ekstra for de unge og familierne, som er med til at gøre I kan arbejde så godt om i kan i/med familierne. Jeg vil klart anbefale Mentrax til mine kollegaer, både i og udenfor kommunen. “

" Jeg synes Mentrax kom med nogle rigtig gode observationer af familien, som var konkrete og godt forklaret og set.... "

— Sagsbehandler, Københavns kommune

Københavns kommune logo

” Jeg synes samarbejdet med Mentrax har været rigtig godt. Konsulenterne virkede til at have et godt samarbejde med vores familiebehandler, hvilket var rigtig vigtigt i den her sag. Jeg synes Mentrax kom med nogle rigtig gode observationer af familien, som var konkrete og godt forklaret og set. Vi vil helt sikkert gerne bruge jer igen hvis nødvendigt og jeg vil anbefale jer til kollegaer. “

Gentofte kommune logo

" Jeg oplever, at Mentrax´ mission er - på den mest respektfulde, anerkendende og imødekommende måde - at støtte op om borgeren... "

— Sagsbehandler, Gentofte Børn & Familie.

” Jeg oplever, at Mentrax´ mission er – på den mest respektfulde, anerkendende og imødekommende måde – at støtte op om borgeren, med målet om at pågældende i fremtiden kan fungere uden særlig støtte. Dette ved hjælp af en helhedsorienteret indsats. Nu har vi samarbejdet i lidt under to år, og mine høje forventninger er kun blevet indfriet og mere til. Derfor tøver jeg aldrig med at kontakte Mentrax, når jeg har en opgave, som jeg ser, at de kan støtte op om. “

Skal du være vores næste samarbejdspartner?

Hos Mentrax anser vi indbyrdes tillid som en afgørende faktor for skabelsen af et succesfuldt samarbejde.
Derfor lægger vi stor vægt på at have fagligheden på plads, være transparate i vores kommunikation og tage ejerskab for kerneopgaven.
Vi samarbejder med blandt andet Gentofte Kommune, Fredensborg Kommune, Odense Kommune, Allerød Kommune og mange flere.
Skal du være vores næste samarbejdspartner? Kontakt os for en uforpligtende snak.

Kontakt os
Gentofte kommune anbefaler Mentrax