Socialfaglig studentermedhjælper

Mentrax søger en fleksibel, socialfaglig studentermedhjælper med tiltrædelse snarest muligt til vores match team.

Om os

Du vil blive en del af en socialfaglig virksomhed, der står for økonomisk ansvarlighed og høj faglighed. Vi samarbejder med kommuner på hele Sjælland, hvor vi leverer familiebehandling, kontaktpersonsopgaver og samværsindsatser til udsatte børn, unge og familier.

Om stillingen:

Formålet med stillingen er at sikre høj socialfaglighed ved modtagelse og match af nye indsatser og i interne og eksterne udviklingsopgaver i Mentrax. Du får ansvar for at tage imod og matche nye indsatser med udgangspunkt i arbejdsgange, retningslinjer og gældende kontraktvilkår og prissætning i tæt samarbejde med vores erfarne match- og rekrutteringsmedarbejder. Dine arbejdsopgaver vil derfor primært bestå i at varetage Mentrax’ hovednummer, og vil derudover være af administrativ karakter, herunder diverse ad hoc-opgaver.

Om dig:

Vi forestiller os, at du er socialrådgiverstuderende, og udover at have stærke socialfaglige kompetencer, er det afgørende for os, at du besidder gode samarbejdsevner og kan levere en høj service til vores kunder. Du skal også have gode skriftlige og mundtlige kompetencer samt flair for IT og systemer.

Vi søger en studentermedhjælper, som har mulighed for at tilrettelægge sin arbejdstid relativt fleksibelt, og i samarbejde med vores anden faste deltidsmedarbejder i Match og Rekruttering. Arbejdet vil derfor, som udgangspunkt, ikke være fastlagt til faste ugentlige dage.

Arbejdstid: 12 – 20 timer ugentligt.

Arbejdstiden vil være indenfor kontorets og kommunernes generelle arbejdstid (man-onsdag 9-16, torsdag 9-18, fredag 9-14)

Stillingen er timelønnet.
Tiltrædelse: Snarest muligt. Der afholdes løbende jobsamtaler.
Arbejdssted: Paul Bergsøes Vej 20 D, 2600 Glostrup.

Ansøgning senest onsdag d. 7. december 2022.

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 71 99 31 36.